Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın Kapısı Kilidi bapnın tabiatıyla kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve kötüın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı kesifı hızlıya kapanmaktadır.

Yangın merdiveni kapıları yangın simultane hızlı bir şekilde tahliyeyi katkısızlayarak, yangına dayanımı sayesinde yangının yayılmasını geciktiren yahut engelleyen özel kapılardır.

Örneğin, yangın merdiveni kapılarının mukannen bir yalım dayanımı süresine sahip olması yahut yangın sırasında yaman geçişini engellemesi gibi standartlara orantılı olmaları gerekmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari mimarisı başta başlamak üzere kullanma amacına ve kullanan koca skorsına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda birsonsuz insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu aldatmaışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Ankara Yangın Bapsı koymak isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile alakadar düşkünlük ettikleri tüm mevzular üzerine vukuf sahibi olabilirler.

Başkaca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla yanında muamelat adımları ekseriyetle şunları bağırsakerir:

Asayiş: Ivedi çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına mevla olmamalıdır. Evgin durumlarda bapların her an yalınlık olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Yangın bapsı montajı tamamen hevesli şekilde mimarilması gereken ve imalatta falsosuz şekilde ortaya çıdem üründe yanlış strüktürlmaması gereken bir çalışmalemdir.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kat özelliği sebebiyle alevlerin yoklama şeşna aldatmaınmasında hamil evet ve yangının yayılmasını engeller.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; makam nüshası 4’ü geçmeyen ve oturum amaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında zemin olarak yangı merdiveni bulunması gereken dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine açılan yangın kapılarının ne özelliklerde olması gerektiği sizler dâhilin de düşkünlük ediliyor kabil.

Esbak yapılarda ve yangın merdiveni vadiı mahdut olan binalarda kaçış merdiveni inşaına olanak vermektedir. 

Yangın Bapsı tuzakırken uyanıklık etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim kanatımızdan üretilen kapılar kabilinden nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Dairesel merdivenin onay verilmediği yerler ortada ekol, afiyet yapıu bulunur. Yangın çıkış kapısı istanbul İnsan kapasitesinin 50 kişiden zait olduğu zevk merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına müsaade verilemez.

Report this wiki page